Μπλόκο στον υφ. Κοινωνικής Ασφάλισης - Δεν τον άφησαν να μιλήσει στην Πάτρα

petropoulos 2Ματαιώθηκε τελικά η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το Ασφαλιστικό, παρουσία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υφυπουργός μετέβη στην Πάτρα, όπου και παρέμεινε για πάνω από δύο ώρες, όμως εκτιμήθηκε ότι λόγω του «πολεμικού» κλίματος που είχε δημιουργηθεί, η αποψινή εκδήλωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραφαν από νωρίς σήμερα μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ορισμένες οργανώσεις με αντισυγκεντρώσεις έξω από το κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου και πορείες. Έτσι εκτιμήθηκε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να εκτραχυνθεί και να πρέπει η εκδήλωση να γίνει με την παρουσία ΜΑΤ έξω από τον Εμπορικό.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο πήραν και την απόφαση ακύρωσης της εκδήλωσης καθώς και των συναντήσεων που είχε προγραμματίσει ο κ. Πετρόπουλος με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας.

Ο κ. Πετρόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, παραχώρησε συνέντευξη μόνο σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και στη συνέχεια αναχώρησε για τον Πύργο. Εκεί θα κάνει δηλώσεις, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Ηλείας ματαιώθηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ