Μπακογιάννης: «Ποδαρικό» στο αμαξοστάσιο της καθαριότητας

Από την διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού, ξεκίνησε την πρώτη του μέρα στον δήμο, μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες για το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλό Νίκο Αβραμίδη, ο νέος δήμαρχος έφτασε νωρίς το πρωί στο χώρο που αποτελεί την «καρδιά» των υπηρεσιών καθαριότητας της πόλης. Μαζί με στελέχη και εργαζόμενους περπάτησε σε όλους τους χώρους και είχε την ευκαιρία να συζητησει για τον σχεδιασμό που ξεκινά με στόχο να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την εικόνα της Αθήνας στο κέντρο και τις γειτονιές της.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε για τον στόλο των οχημάτων που διαθέτει ο δήμος και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθώς πολλά από αυτά, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ενώ καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα.

«Αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας. Ταυτόχρονα, κάνοντας πράξη τη δέσμευση μας για σχεδιασμό από την αρχή όλου του συστήματος το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μια πόλη καθαρή και φιλική για όλους» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2019 YSTEROGRAFO NEWS