Μπακογιάννη για ΠτΔ: Η Σακελλαροπούλου θα ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία

Μπακογιάννη για ΠτΔ: Η Σακελλαροπούλου θα ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία

Επιλογή που θα ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε θετική την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου σημειώνοντας ότι ο χαρακτήρας, η πορεία και η γνώση αλλά και το γεγονός ότι είναι «ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι έχει τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που τιμά τις επιλογές του είναι θετική επιλογή». Εκτίμησε, δε, ότι στο τέλος θα ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία. Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να δώσει το δικό του στίγμα με αυτή την επιλογή.

Αναφερόμενη στον Προκόπη Παυλόπουλο, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι πρόσφερε σε δύσκολες στιγμές το 2015, «όταν η Ελλάδα είχε βγει από το ευρώ χάρη στις εκπληκτικές επιδόσεις της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου ή όταν επιχειρήθηκε θεσμικό πραξικόπημα αντιστάθηκε και έδειξε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ρόλο σημαντικό να παίξει».

Μπακογιάννη για Διάσκεψη Βερολίνου: Ευρωπαϊκή απρέπεια

Αναφορικά με την μη κλήση της Ελλάδας στη Διάσκεψη του Βερολίνου, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για «βαριά διπλωματική και ευρωπαϊκή απρέπεια» ενώ σχολιάζοντας την επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε. «Πρέπει να έχουμε ένα υπουργείο που να έχει συνολικά τις αρμοδιότητες και το οποίο κατά το πρότυπο της Αυστραλίας να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Δεν θα γίνει εύκολα και γρήγορα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ