Κ.Μητσοτάκης: Οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία

Κ.Μητσοτάκης: Οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία

Για «απαράδεκτες παρεμβάσεις και επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη», οι οποίες «τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα μας», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι «έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της».

«Προφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία», συμπληρώνει.

Αναφερόμενος στα επεισόδια της Δευτέρας, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ότι «είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του».

«Εκφράζω την αγανάκτησή μου για τις καταστροφές στην οδό Ερμού. Αρκετά πια με τους γνωστούς άγνωστους, που σε κάθε αφορμή καταστρέφουν περιουσίες και μένουν ατιμώρητοι», συνεχίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. και καταλήγει:

«Στον θεσμικό κατήφορο που σπρώχνει η κυβέρνηση τη χώρα, καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. κατήγγειλε παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο έργο της Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζοντάς τον «ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων από ομάδες ατόμων στο κέντρο της Αθήνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ