Μεϊμαράκης: "Πολιτικός απατεώνας" ο Τσίπρας-Μας εξαπάτησε

meimarakis 8

Aνέβασε τους τόνους ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην αντιπαράθεση του κόμματος του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Μεϊμαράκης μιλώντας στο Mega χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρας "πολιτικό τυχοδιώκτη" και "πολιτικό απατεώνα".

Συγκεκριμένα τον κατηγόρησε ότι «μας εξαπάτησε», ενώ τόνισε ότι «η κεντροδεξιά στην Ευρώπη ακολουθεί έναν μεσαίο δρόμο».

Ακόμη ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλισης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διαβεβαίωσε ότι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ., θα εξετάζει τα ζητήματα ένα - ένα.

Το ηλικιακό κριτήριο είναι ρατσιστικό, υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., σημειώνοντας ότι πρόκειται για μάχη ιδεών και όχι μάχη γενεών. «Υπάρχουν πολλοί ηλικιακά νέοι, οι οποίοι είναι γερασμένοι και φαύλοι», πρόσθεσε.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι όποιος και εάν εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. η ενότητα είναι διασφαλισμένη, ενώ δήλωσε ότι είναι τιμητικό να τον στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής.

Ειδική μνεία έκανε και στην αναγκαιότητα ανανέωσης σε αρχές, ιδέες και πρόσωπα. Πάντως, όπως ανέφερε, όποιος και να εκλεγεί «Νεοδημοκράτης θα είναι».

Εξήγησε δε ότι πριν από τον Σεπτέμβριο «προσπαθούσαμε για να μην γίνουν εκλογές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ