Μεϊμαράκης: Eίναι τιμητικό να σε στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής

meimarakis3

O Ευάγγελος Μεϊμαράκης αρνήθηκε ότι έχει συζητήσει με τον Κώστα Καραμανλή το θέμα της υποψηφιότητάς του, τονίζοντας, ωστόσο, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, πως είναι τιμή του ότι ο κ. Καραμανλής τον στηρίζει.

«Είναι δικαίωμα του κ. Καραμανλή να με ψηφίσει», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και χαριτολογώντας τόνισε: «Δεν με φώναξε να μου πει ότι ξέρεις κάτι Βαγγέλη θα σε ψηφίσω. Ούτε ο κ. Σαμαράς μου το είπε αυτό», σημείωσε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε πάντως ότι λόγω της καλής συνεργασίας που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό, όταν εκείνος ήταν γραμματέας του κόμματος και ο Κ. Καραμανλής πρόεδρος, ίσως να τον προτιμά επειδή έχει την εμπειρία του χειρισμού δύσκολων καταστάσεων.

Αναφερόμενος στην προεδρική «κούρσα» είπε πως δεν είναι θέμα γενεών αλλά θέμα ιδεών και πρόσθεσε:

«Ανανέωση σε απόψεις, αρχές και ιδέες βεβαίως και χρειάζεται η ΝΔ και σε πρόσωπα. Δεν είναι ανάγκη να γίνει μόνο από τον πρόεδρο. Ξέρετε ο πρόεδρος αν είναι και μεγαλύτερης γενιάς μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στους νεότερους. Η εμπειρία λέει ότι αν ο πρόεδρος είναι πολύ νεότερος "κλαδεύει" τους νέους» τόνισε.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα ενότητας της ΝΔ και εκτίμησε πως όποιος κι αν είναι ο νικητής οι άλλοι τρεις υποψήφιοι θα τον υπηρετήσουν ως Νεοδημοκράτες. Μιλώντας για διαφήμιση συνυποψηφίου του που παρέπεμπε στον ίδιο είπε πως δεν τον πείραξε και τόνισε: «Παιδιά είναι καμία φορά λένε και κάτι παραπάνω δεν πειράζει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ