Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση του ΠΑ.ΜΑΚ

Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση του ΠΑ.ΜΑΚ

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 31% του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 18%. Στο 7% είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ένωση Κεντρώων με 3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%, το Ποτάμι με 1,5%, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας συγκεντρώνει 2%.

dhmoskophsh 3010

«Άλλο κόμμα» απαντά το 7% των ερωτηθέντων, 16% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ, άκυρο/ λευκό θα ψήφιζε το 5,5% ενώ 11% θα απείχε από την εκλογική αναμέτρηση.

dhmoskophsh 3010 2

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 65,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 19,5%.

dhmoskophsh parastash nikh

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 37% και ο Αλέξης Τσίπρας το 22%. «Κανένας» απαντά το 37%.

dhmoskophsh katallhlos

Η μεγάλη πλειονότητα της κοινής γνώμης, περίπου οχτώ στους δέκα ερωτηθέντες, (75,5%) εκτιμά ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ το 16,5% δηλώνει ότι τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και το 8% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

dhmoskophsh katey8ynsh

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ