Μαξίμου σε βουλευτές ΝΔ: Όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία για το ποδόσφαιρο διαγράφεται - Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων

Μαξίμου σε βουλευτές ΝΔ: Όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία για το ποδόσφαιρο διαγράφεται - Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων

Αναβρασμός επικρατεί στα κομματικά επιτελεία λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία για το ποδόσφαιρο, έπειτα από το ξεκάθαρο «μήνυμα» κομματικής πειθαρχίας που έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου για όσους βουλευτές σκέφτηκαν να μην ψηφίσουν τη σχετική τροπολογία ή σχεδιάζουν να απουσιάσουν αδικαιολόγητα.

Όποιος δεν ψηφίσει, διαγράφεται είναι το μήνυμα που φτάνει στ’ αυτιά των βουλευτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικό παράγοντα «η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων» είναι το μήνυμα που έχει σταλεί με όλους τους τόνους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου υπό τον κίνδυνο να υπάρξουν διαρροές στη σημερινή ψηφοφορία έστειλε σαφές μήνυμα στους βουλευτές ότι δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την κυβερνητική γραμμή. «Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων. Δεν μας αφορά αν διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ γιατί αφαιρούνται βαθμοί ούτε αν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός γιατί δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ» είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους βουλευτές, έπειτα από τη χθεσινή διαγραφή Ζαγοράκη από την Ευρωομάδα της που αποτέλεσε σίγουρα μήνυμα ένα έμμεσο μήνυμα στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου που έχουν σκοπό να … κουνήσουν το δάκτυλο στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως στη μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει στην Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις ποινές που επιβάλλονται σε ποδοσφαιρικές ομάδες στις περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας.

Το θέμα προέκυψε όταν την Δευτέρα, όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από τη Superleague. Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε διαπιστώθηκε πολυιδιοκτησία και παρατυπίες όσο αναφορά το μετοχολόγιο της ακριτικής ΠΑΕ.

Να σημειωθεί πως οι διατάξεις της τροπολογίας, ισχύουν αναδρομικά για παραβάσεις που διαπιστώθηκαν απο 1 Ιουλίου 2019.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ