Μαξίμου: Προσωπικές οι απόψεις Φίλη

filhs 3"Ο κ. Φίλης εξέφρασε προσωπικές απόψεις, η Νέα Δημοκρατία ψάχνει αγωνιωδώς ατζέντα και πιάνεται απο όπου μπορεί" λένε χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η θέση της κυβέρνησης εκφράστηκε από τον Πάνο Σκουρλέτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στα Παραπολιτικά 90,1 όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι το δικαίωμα στην πολιτική διαμαρτυρία είναι ελεύθερο.

Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ερωτώμενος για το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, να παραιτηθεί, απάντησε μεταξύ άλλων ότι «δεν σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ