Μαξίμου: Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου ενόψει ΔΕΘ

Μαξίμου: Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου ενόψει ΔΕΘ

Στροφές ανεβάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου και με το βλέμμα στραμμένο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αρχίζουν να καταστρώνουν το πλάνο για όσα θα παρουσιάσει εκεί ο πρωθυπουργός.

Κατά πληροφορίες,στις 11 σήμερα το πρωί αναμένεται η πρώτη "μεγάλη σύσκεψη" όπως την χαρακτήριζαν αρμόδιες πηγές,παρουσία του πρωθυπουργού και του οικονομικού επιτελείου και φυσικά παρόντος του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Στην οποία αναμένεται να γίνει ένα πρώτο "ταμείο" και παράλληλα να διερευνηθεί ποιες είναι οι δυνατότητες για εξαγγελίες.

Έμφαση Start Up επιχειρήσεις και τη νέα γενιά

Στο μεταξύ,όπως πρώτο έγραψε χθες το iefimerida έμφαση αναμένεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στην πραγματική οικονομία και ιδιαίτερα στις Start Up επιχειρήσεις και στην προώθηση καινοτόμων δράσεων που προωθούν την ανάπτυξη. Ενώ ξεχωριστή αναφορά θα γίνει στα προβλήματα της νέας γενιάς και δεν είναι απίθανο σε αυτό το πεδίο να υπάρξουν και συγκεκριμένες εξαγγελίες για θεσμικές παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα στην εκπαίδευση αλλά και για παρεμβάσεις υλικής υποστήριξης στα πανεπιστήμια.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ