Λιβανός για απεργίες: Δεν μπορούν οι μικρές μειοψηφίες να ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους

Λιβανός για απεργίες: Δεν μπορούν οι μικρές μειοψηφίες να ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι έρμαιο όσων κατευθύνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους διατύπωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός.

Ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι η κυβέρνηση σέβεται αφενός το δικαίωμα στην απεργία «όποιοι αποφασίσουν να απεργήσουν για τον οποιοδήποτε λόγο σοβαρό ή μη σοβαρό έχουν δικαίωμα να το κάνουν σε μία δημοκρατική χώρα σαν την Ελλάδα, αυτό που δεν έχουν δικαίωμα είναι να ταλαιπωρούν όλους τους υπόλοιπους πολίτες οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην απεργία, όταν κάποιοι θέλουν να δηλώσουν στο κέντρο της Αθήνας να παίρνουν μία λωρίδα και το πεζοδρόμιο και να αφήνουν και να αφήνουν τις άλλες δύο λωρίδες των κεντρικών δρόμων ελεύθερες στη διέλευση των υπόλοιπων πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Λιβανός τόνισε πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια όπως το ποιες είναι αυτές οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, πόσους πραγματικούς εργαζόμενους καλύπτουν, πόσοι τους ψηφίζουν, από πού χρηματοδοτούνται.

Η νέα κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο ίδιος, φέρνει ένα νομοσχέδιο που προσπαθεί να βάλει μία τάξη σε όλα αυτά κι εκεί αντιδρούν αυτές οι μικρές μειοψηφίες οι οποίες θίγονται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS