Λεβέντης: Εγώ νομίζω ότι σιγά-σιγά πάμε σε εκλογές

Λεβέντης: Εγώ νομίζω ότι σιγά-σιγά πάμε σε εκλογές

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στην πρωινή εκπομπή της Πέμπτης, παραχώρησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος για ακόμη μια φορά υποστήριξε πως πιστεύει πως η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηφαίστειο, από τη μια λένε ότι είναι συμπαγής αλλά από την άλλη δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν τίποτα. Πώς ταιριάζουν αυτά;», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης στην παρέμβασή του ενώ παράλληλα εκτίμησε πως η χώρα θα πάει σε εκλογές.«Εγώ νομίζω ότι σιγά σιγά προς εκλογές πάει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

«Τα μέτρα αυτά επιβάλλονται γιατί 7 χρόνια κοροϊδεύουμε και δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις», συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης ενώ παράλληλα εκτίμησε πως ακόμα και ο Σόιμπλε να πέσει, «οι επόμενοι θα είναι χειρότεροι», όπως χαρακτηριαστικά είπε. «Αν ελπίζετε ότι άν έρθει ο Σουλτς θα είναι ευνοϊκότερα τα πράγματα, πλανάστε. Οι Γερμανοί θα είναι όλο και χειρότεροι» , κατέληξε. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ