Λαφαζάνης: Πολιτικά μεταλλαγμένος ο Τσίπρας

lafazanis 5

Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Τσίπρας έχει υποστεί πολιτική μετάλλαξη, δεν ξέρω εάν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο. Ο Τσίπρας με το μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε να ψηφίσουν το μνημόνιο. Κι αφού πλάκωσε τον ελληνικό λαό με όλες αυτές τις κυρώσεις, πήγε σε εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha 989.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για «εμπαιγμό του λαού, όπως έκαναν οι κ. κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, τονίζοντας πως «και στρατιωτική κατοχή να είχαμε δεν θα ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να μπούμε μπροστά στον αγώνα για να ματαιώσουμε αυτήν την εξέλιξη, να κλείσουμε το δρόμο στη μνημονιακή λεηλασία».

Σχολιάζοντας τα περί φλερτ Τσίπρα-Καραμανλή εκτίμησε πως «πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση ώστε να διασωθεί το μνημόνιο».

«Βλέπω και το συνοικέσιο που γίνεται με την καραμανλική δεξιά μήπως και διασωθεί το πρόγραμμα και να μη βουλιάξουν όλοι μαζί. Ο πυρήνας της δεξιάς είναι πλέον στην κυβέρνηση. Ο Καραμανλής επαφές και χάδια με τον Τσίπρα. Το μνημόνιο μας ενώνει και μας ομογενοποιεί; Δηλαδή θα έχουμε μια κυβέρνηση συναινετική, μνημονιακή όπου θα ξεκινάει από το μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ –τη ΝΔ;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα, χαρακτηρίσε ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας» την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ