Λαφαζάνης: Oι εκλογές είναι καλοδεχούμενες

lafazanis

«Καλοδεχούμενες» είναι οι εκλογές και μάλιστα μπορούν να αποτελέσουν το πρώτο σημαντικό βήμα για να μπει τέρμα στα μνημόνια και να ανοίξει ο δρόμος σε μια αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία της χώρας, είπε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συγκέντρωση του κόμματος την προηγούμενη Δευτέρα στη Βέροια.

«Η φιλολογία περί διεξαγωγής νέων πρόωρων εκλογών μπορεί να έρχεται στο προσκήνιο αλλά όλες οι μνημονιακές δυνάμεις τρέμουν τις εκλογές. Τις τρέμει ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, διότι τον αναμένει εκλογική κατάρρευση, όπως τις τρέμει, επίσης, όλο το μνημονιακό πολιτικό τόξο, αφού θα γνωρίσει νέα υποχώρηση και ήττα, ενώ οι «θεσμοί» ακούνε εκλογές και ανατριχιάζουν, μιας και οι εκλογές είναι βέβαιον ότι θα βάλουν ταφόπετρα στο τρίτο μνημόνιο», είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Σε ενδεχόμενες εκλογές ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «η μόνη δύναμη που θα βγει σίγουρα ωφελημένη είναι η ΛΑΕ» και έκανε λόγο για παρασκήνιο, στο οποίο οργιάζουν οι μεθοδεύσεις για οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση ως απάντηση στο κυβερνητικό αδιέξοδο, με ή χωρίς πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, προβλέποντας ότι αυτή θα βουλιάξει πιο γρήγορα από ό,τι θα βούλιαζε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο κ. Λαφαζάνης τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων, τόσο των αγροτών, όσο και των υπόλοιπων επαγγελματικών κλάδων της χώρας. «Η κυβέρνηση δεν είναι μόνο μια ανάλγητη νεομνημονιακή κυβέρνηση αλλά και μία κυβέρνηση απύθμενης αλαζονείας, περιφρόνησης των πολιτών και εκτός κοινωνίας, την οποία ταχύτητα φτωχοποιεί και εξαθλιώνει αυτή . Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα μέλλον», επισήμανε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ