Λαφαζάνης: O Τσίπρας πρόδωσε το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος

lafazanis 5

"Μία μέρα σαν την 25η Γενάρη, ένα χρόνο μετά την περσινή λαμπρή λαϊκή αντιμνημονιακή νίκη, ο Αλ. Τσίπρας θα έπρεπε να κρύβεται, αν όχι να σιωπά", αναφέρει, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Δημοκρατία, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός, υπογράφοντας το "τρίτο και καταστροφικό μνημόνιο [...] πρόδωσε τη λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη και ξεπούλησε το περήφανο ''ΟΧΙ'' του λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου".

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι "ότι η κυβερνητική ηγετική ομάδα ούτε κρύβεται, ούτε σιωπά, ούτε ζητά, τουλάχιστον, ένα συγνώμη, αλλά θρασύτατα πανηγυρίζει πάνω στα εγκλήματά της: Τους θρήνους, τη λεηλασία και την απόγνωση ενός ολόκληρου λαού", υπογραμμίζοντας πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον, ούτε και "ένας μνημονιακός διπολισμός τύπου Τσίπρα -Μητσοτάκη, όπως επιδιώκουν τα συστημικά κέντρα". "Το μέλλον ανήκει σε μία σύγχρονη αντιμνημονιακή πορεία της πατρίδας μας, η οποία, ένα χρόνο μετά την αντιμνημονιακή λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη, γίνεται ακόμα πιο επείγουσα και επίκαιρη για την Ελλάδα, τον λαό μας και ιδιαίτερα τη νεολαία μας" προσθέτει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ