ΛΑΕ: Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν δίστασε να εξαπατήσουν έναν ολόκληρο λαό

laiki enothta

To Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σχολιάζοντας τις κυβερνητικές πηγές που, αναφερόμενες στις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, επιβεβαίωναν ότι "κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ”, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και να μετατρέψουν το "ΟΧΙ”, που στεντόρεια είπε στο δημοψήφισμα, σε ένα ταπεινωτικό "ΝΑΙ”, συνθηκολογώντας και υπογράφοντας νέο καταστροφικό μνημόνιο.

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν, ανωνύμως βέβαια, χονδροειδή ψέματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παν. Λαφαζάνη.

Αυτές οι συκοφαντίες, όμως, δεν μπορούν να διασώσουν μια κυβέρνηση καταστροφής της χώρας. Το μόνο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο είναι ότι Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα "συνεταιράκια””.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ