Κωνσταντοπoύλου: O Tσίπρας παραβίασε πλήρως τη λαϊκή εντολή για να κρατηθεί στην εξουσία

konstadopoulou zoi new 740

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Neues Deutschland και αναφερόμενη στο τρίτο μνημόνιο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «είναι ασυγχώρητο αυτό που έκανε ο Τσίπρας».

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισήμανε ότι «στην Ελλάδα δεν ηττήθηκε ο εναλλακτικός δρόμος. Προδόθηκε από τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και μια κυβερνητική ομάδα, που αποφάσισε να προδώσει και να παραβιάσει πλήρως τη λαϊκή εντολή, για να παραμείνει στην εξουσία, για να κρατηθεί στην Κυβέρνηση».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε γνωστό ότι προς το παρόν δεν συμμετέχει σε κάποιο κόμμα, και πρόσθεσε ότι σύντομα θα πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να φτιαχτεί ένα πραγματικά ευρύ, λαϊκό, δημοκρατικό μέτωπο, που να ζητά την επιστροφή, όσων έχουν πάρει οι πιστωτές και οι κυβερνήσεις από τη χώρα και το λαό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ