Κρίσιμα 24ωρα στην Εντατική για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Κρίσιμα 24ωρα στην Εντατική για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Την πιο μεγάλη μάχη, αυτή για τη ζωή του, δίνει ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός, Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αναμένεται να παραμένει διασωληνωμένος και στη μονάδα εντατικής θεραπείας για δύο 24ωρα για παρακολούθηση. Πληροφορίες που μετέφερε ο skai.gr αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την μετεγχειρητική του πορεία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθήνας έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

«Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σόκαρε τους πάντες, όταν κατέρρευσε ενώ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Alpha. Ενιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, κατέρρευσε. Άμεσα, κλήθηκε ασθενοφόρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ