Κουρουμπλής: Eίναι χρήσιμο για τον τόπο να μιλά ο Καραμανλής με τον Τσίπρα

kouroumplis

Δεν έχουμε κόμπλεξ να μιλάει ο πρωθυπουργός με έναν πρώην πρωθυπουργό, δήλωσε σήμερα Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον απόηχο της επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία γέννησε ανεπιβεβαίωτα σενάρια περί προσέγγισης μεταξύ των δύο ανδρών, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε μάλιστα ότι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία, τονίζοντας ότι είναι χρήσιμο για τον τόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, επικαλέστηκε την επιλογή της υποψηφιότητας του Προκόπη Παυλόπουλου από τον κ. Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως αυτό δείχνει την ανάγκη συνεννοήσεων. Μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Εσωτερικών αποσαφήνισε πάντως ότι η κυβέρνηση έχει απόλυτη σταθερότητα και δεν έχει ανάγκη από άλλου είδους επιλογές.

Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο, είπε ότι η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα ώστε για υπάρξει διάλογος, με δικαιότερη κατανομή του μπόνους των εδρών. Μάλιστα, προσέθεσε ότι ο διάλογος πρέπει να ξεκινήσει μέσα στο 2016 και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες, κι όχι να έρθει ο εκλογικός νόμος στο τέλος της 4ετίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ