Κοροναϊος: Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, υπό τον Βασίλη Κικίλια

Κοροναϊος: Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, υπό τον Βασίλη Κικίλια

Για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιουλίου έχει προγραμματισθεί η κρίσιμη, ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, μετά από σχετική πρόσκληση προς τα μέλη της, την οποία απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα παραστεί και θα προεδρεύσει της συνεδρίασης.

Θέμα της συζήτησης στην Επιτροπή θα είναι η κατάρτιση ειδικής εισήγησης εκ μέρους των ειδικών επιστημόνων – μελών της προς την κυβέρνηση και τον ίδιον τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το φάσμα των αναγκαίων νέων προστατευτικών μέτρων, τα οποία θα λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να περιορισθεί δραστικά η νέα εξάπλωση του νέου κοροναϊού SARS- COV 2 στη χώρα μας, τόσο από τα εξωτερικά σύνορα όσο και στην ενδοχώρα.

Σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας αναμένεται να εισηγηθεί μεταξύ άλλων στην κυβέρνηση την απαγόρευση της διοργάνωσης λαϊκών πανηγυριών, καθώς έχει παρατηρηθεί συστηματικά ότι αυτά αποτελούν πεδίο ευρέως συνωστισμού πολιτών και κατάλληλο πεδίο για την έκρηξη της διασποράς της νόσου COVID – 19 στην κοινότητα.

Την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ, νωρίτερα τη Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας θα παραστεί και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της εικοσιτετράωρης λειτουργίας καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ