Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατά της διαπλοκής - όπισθεν από Καμμένο

kammenos tsipras 3Σύμφωνα με ενημέρωση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα προεδρεία των δύο κυβερνητικών κομμάτων θα συνεδριάσουν σήμερα στις 7 το απόγευμα προκειμένου να ορίσουν την κοινή τους γραμμή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη για ζητήματα Δικαιοσύνης και διαπλοκής.

Όταν δε οι δημοσιογράφοι εξήγησαν ότι η συζήτηση διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και όχι βουλευτών ή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, η κυρία Θεοπεφτάτου σημείωσε ότι εκτός της συζήτησης που θα διεξαχθεί στην Βουλή, θα γίνει και παράλληλος διάλογος στα τηλεοπτικά πάνελ γι αυτό και θα πρέπει να οριστεί η «κοινή γραμμή» που θα ακολουθήσουν οι βουλευτές.

Αναφορικά με την υπόθεση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την επιμονή των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί η κυρία Θεοπεφτάτου είπε ότι το ζήτημα αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι τις ΚΟ, πρόσθεσε ωστόσο ότι «οι διαφωνίες κάνουν καλό»! Ο διευθυντής δε της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι με τους ΑΝΕΛ «μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν».

H οπισθοχώρηση Καμμένου
Σε διάστημα λίγων ωρών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε από το «ή ο Μουζάλας ή εγώ» στο «θα δούμε από την Τρίτη». Αυτό προέκυψε εξάλλου από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ.

Εδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όχι στον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Μουζάλα. Μάλιστα επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερες απαντήσεις την Τρίτη, που θα έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για το πώς θα στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά όχι τον κ. Μουζάλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ