Κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας βλέπει το Μαξίμου

Κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας βλέπει το Μαξίμου

Βρώμικα παιχνίδια για κερδοσκοπικούς λόγους παίζονται εις βάρος της Ελλάδας και του ευρώ καταγγέλλουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα του Πρακτορείου Reuters.

Όπως λένε το δημοσίευμα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζει συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης προαναγγέλοντας στην ουσία, εκλογές στήθηκε από ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια των αγορών σε διεθνές επίπεδο και οι οποίοι είχαν ποντάρει στην επικράτηση του κόμματος της ακροδεξιάς στην Ολλανδία και την κατάρρευση του ευρώ.

Όταν είδαν λοιπόν ότι ο στόχος τους δεν επετεύχθη γιατί η Ευρώπη αντιστάθηκε και δεν ανέδειξε έναν νέο Τραμπ έστρεψαν την προσοχή τους προς τον αδύναμο κρίκο , δηλαδή την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν πράξη τα επικερδή σχέδια τους.
Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ακόμα ότι η εμπλοκή του Πρακτορείο Reuters έχει να κάνει με την μετοχική του σύνθεση αφού μέσα σε αυτό συγκαταλέγονται άνθρωποι της αγοράς και εκπρόσωποι ισχυρών συμφερόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης το Μέγαρο Μαξίμου επικοινώνησε με τους επιτελείς του πρακτορείου ζητώντας τους να ανασκευάσουν. Οι υπεύθυνοι του Reuters ωστόσο επέμειναν ότι θα πρέπει το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει την είδηση και αυτοί θα φιλοξενούσαν την κυβερνητική ανακοίνωση.

Το γραφείο του πρωθυπουργού αφού άφησε ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να δει εάν το πρακτορείο θα επανορθώσει στην συνέχεια έκανε μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για χρηματιστηριακά παιχνίδια υπονοώντας δηλαδή ότι διασπείρονται φήμες περί εκλογών ώστε να αντιδράσουν πτωτικά οι αγορές προκειμένου "κάποιοι" να αγοράσουν.

"Το Πρακτορείο Reuters θα έπρεπε, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη, να είναι περισσότερο προσεκτικό και να μην φιλοξενεί «δημοσιεύματα» αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι προφανές, ότι η «αποκλειστική είδηση» περί δήθεν συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς και το σενάριο περί εκλογών που στηρίζονται σε φήμες κατά τον ίδιο τον συντάκτη της «είδησης», σε μια κανονική περίοδο δε θα αφορούσαν κανέναν. Σήμερα, όμως, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης κάθε ψεύτικη είδηση, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνική κυβέρνηση, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρώτο θέμα σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.

Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα...
ΥΓ. Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ