Καταγγελία Μουσά: O Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και είχε στενές σχέσεις με το Μαξίμου

mousas evelpidwn

Ηχηρά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Μουσάς που είναι κατηγορούμενος γα την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών και έχει προφυλακιστεί.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Real FM μέσα από την φυλακή υποστήριξε ότι ο τρίτος κατηγορούμενος Χρήστου Φράγκου συνεργάστηκε στενά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές επαφές με στελέχη του Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε για τον εαυτό του «εγώ θέλω να πω ότι οι σχέσεις μας περιορίζονται σε μια τυπική καλήμερα, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν».

Επίσης επεσήμανε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ κατήγγειλε ότι ο 3ος κατηγορούμενος δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου (για τον οποίο έκανε λόγο χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή) ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές συνομιλίες και συνεργασία με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Αναλυτικά είπε ο κ.Μουσάς στην συνέντευξη του: «Δεν ήταν αδυναμία η σιωπή μου μέχρι σήμερα. Ήταν σεβασμός στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, παίζεται στις πλάτες μου εξόφθαλμο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Για αυτό και σπάω την σιωπή μου μετά από 38 ημέρες για τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τους παρακρατικούς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ