Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για το ευρωψηφοδέλτιό μας - Το σχόλιο για την περιοδεία με σκάφος στα νησιά

Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για το ευρωψηφοδέλτιό μας - Το σχόλιο για την περιοδεία με σκάφος στα νησιά

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές, για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την απόφασή του να πραγματοποιήσει προεκλογική περιοδεία σε 27 ελληνικά νησιά με ταξιδεύοντας με ιδιωτικό σκάφος, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτηθείς αν δυσκολεύεται με τον μακρύ σε διάρκεια πλου, ο κ. Κασσελάκης απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά, σχολιάζοντας μάλιστα: «Αν είναι δυνατόν, τόσα χρόνια ασχολούμουν με τη ναυτιλία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δυσκολεύομαι».

Ο κ. Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, σημείωσε: «Το σημαντικό ζήτημα είναι το ίδιο το έξοχο ευρωψηφοδέλτιό μας, για το οποίο είμαι βαθιά περήφανος. Νέοι, φρέσκιοι και ορεξάτοι άνθρωποι, επιστήμονες, άξιοι και διακεκριμένοι ο καθένας στον τομέα του. Πάμε γερά!»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ