Κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ο Β. Λεβέντης

leventis

Αντίθετος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις θετικές τοποθετήσεις προς το πρόσωπό του από κυβερνητικά στελέχη.

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Υπογράμμισε ότι κυβέρνηση συνεργασίας θα έχει νόημα μόνο αν σε αυτή συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία απάντησε ότι η προτίμηση του για τη θέση του νέου προέδρου θα ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξηγώντας ότι ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ.
Αντίθετα εξέφρασε τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ