Καμμένος Μουζάλας, μαζί

Mouzalas Kammenos

Με δείπνο που έγινε προχθές λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ Καμμένου, Μουζάλα και Μπαλαούρα, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ως Μακεδονίας. Τη σχετική πρόσκληση απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής την οποία αποδέχθηκε ασμένως ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και βεβαίως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρας ο οποίος είχε πει ότι δεν τον νοιάζει αν θα λέγεται το γειτονικό κράτος Μακεδονία.

Το δείπνο σε σικ εστιατόριο των Νοτίων προαστίων έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η παρεξήγηση λύθηκε και έτσι διασώζεται η κυβέρνηση από το ενδεχόμενο μίας νέας κρίσης.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρις ώρας ανέφεραν ότι οι κ.κ. Καμμένος και Μουζάλας συμφώνησαν να επισκεφθούν τα Σκόπια ώστε να πείσουν την κυβέρνηση τους να σταματήσουν να επιμένουν να χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία». Για το ταξίδι αυτό θα έχουν προηγουμένως συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει κωδικοποιημένη σειρά νομικών και ιστορικών επιχειρημάτων που αποδεικνύουν πόσο παράλογη είναι η απαίτηση των Σκοπίων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ