Καμμένος: Ισοδύναμα από τα εξοπλιστικά για τα ειδικά μισθολόγια

kammenos vouli 2205Διαβεβαιώσεις ότι τα ισοδύναμα μέτρα που αναζητούνται για να αποτραπεί το πάγωμα της ωρίμανσης ειδικών μισθολογίων θα εξευρεθούν από κωδικούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων έδωσε στη Βουλή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Τα χρήματα θα εξασφαλιστούν στο σύνολό τους από τα εξοπλιστικά προγράμματα και τον κωδικό 6900» είπε ο κ. Καμμένος. Εκδήλωσε, μάλιστα, την ικανοποίησή του για την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την εξεύρεση ισοδυνάμων.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε, πάντως, ότι η αρχική τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια «διέλυε ολόκληρους κλάδους», τους αστυνομικούς, τις ένοπλες δυνάμεις, τους λιμενικούς και τους δικαστικούς. «Από την αρχή είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» ανέφερε ο κ.Καμμένος. «Οι ένστολοι έδωσαν την ψυχή τους για τη μετανάστευση» είπε υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει πάγωμα των ωριμάνσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=gEUYP-WlNHg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ