Λάμψη και θέαμα στο Σύνταγμα: Ο Μπακογιάννης φωταγώγησε υπό βροχή το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Λάμψη και θέαμα στο Σύνταγμα: Ο Μπακογιάννης φωταγώγησε υπό βροχή το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι γιορτές έχουν πλέον ξεκινήσει επίσημα! Η πόλη έχει πλημμυρίσει από φως!

Η βροχή δεν φάνηκε να πτοεί τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που βρέθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα, για την πολυαναμενόμενη φωταγώγηση της πόλης, το άναμμα του εντυπωσιακού φυσικού δέντρου – ύψους 17 μέτρων- που κοσμεί την πλατεία από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Με ομπρέλες στα χέρια το κοινό βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή, που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, απολαμβάνοντας τους καλλιτέχνες που τραγουδούσαν. Λίγο μετά τις 8 και αφού είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3d project mapping στην πρόσοψη της Βουλής ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καλωσόρισε φιλόξενα και συντρόφευσε τους Αθηναίους σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 

«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Στη σκηνή ανέβηκαν, μαζί με την Athens Big Band, η Idra Kayne, ο Ίαν Στρατής και η Έλενα Παπαρίζου που κατάφεραν -ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο- να μας ταξιδέψουν μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια που όλες και όλοι έχουμε αγαπήσει.

Και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα; Ένα φαντασμαγορικό 3D projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά στη χώρα μας και σε όσες και όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

dedes-gagaki-makrypoylia-mpakogiannis
makrypoylia-paparizou
mpakogiannis-dentro
syntagma-dentro-4-Custom
syntagma-dentro-5-Custom
dentro-1-Custom
dentro-2-Custom
dentro-3-Custom-0
dentro-4-Custom-0
dentro-5-Custom
dentro-6-Custom
dentro-7-Custom
dentro-8-Custom
syntagma-3-Custom
syntagma-2-Custom
syntagma-1-Custom
syntagma-4-Custom

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS