Η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις offshore

kammenos 1Για συκοφαντικά δημοσιεύματα κάνει λόγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις με τις δύο offshore που διατηρούσε στη Μ. Βρετανία.

«Συνεχίζουν την επίθεση ακόμη και στο νεκρό πατέρα μου, παρότι δικαιώθηκε από όλες τις αρχές, όπως το ΣΔΟΕ, για το περίφημο σκάφος αναψυχής που κατείχε, δήλωνε και φορολογείτο στην Ελλάδα επί χρόνια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πάνος Καμμένος.

Οπως υποστηρίζει «η «ανακάλυψη» των εγγράφων βρετανικής εταιρείας με δηλωμένη έδρα ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα, αφορά εταιρεία συσταθείσα με μοναδικό σκοπό την επανανηολόγηση και την πώληση του ανωτέρω σκάφους αναψυχής».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνει επίσης: «Δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτή και λόγω του θανάτου του πατέρα μου δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καμιά οικονομική ή άλλη πράξη» και καταλήγει:

«Όπως και κατά την προηγούμενη επίθεση οι καταδικασθέντες συκοφάντες θα πληρώσουν ξανά».

Τα σχετικά έγγραφα δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr τα οποία δείχνουν ότι η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες τον Φεβρουάριο του 2016, στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Η υπόθεση αφορά δυο εταιρείες με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ