Γιαννακοπούλου: Δεν αρκεί η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ - Στο 14% με 15% τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα

Γιαννακοπούλου: Δεν αρκεί η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ - Στο 14% με 15% τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα

Στο 18 έως 20% ανέβασε τον εκλογικό πήχη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαννακοπούλου στο Action 24 σε αντίθετη περίπτωση «τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα».

«Όλα αυτά είναι σίγουρα ζητήματα που μας προβληματίζουν. Είναι προβληματικό το γεγονός ότι, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης, για την ακρίβεια, την εγκληματικότητα ή την υπόθεση των Τεμπών, η πρόθεση ψήφου υπέρ της κυβέρνησης είναι σε σημαντικά υψηλά ποσοστά», τόνισε σχετικά με την πτώση που καταγράφει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις.

«Εγώ ανήκω σε αυτούς που όταν όλες οι μετρήσεις μας έδειχναν δεύτερο κόμμα, με ένα ποσοστό 1-3 μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα έλεγα ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε το δεύτερο κόμμα, αλλά πόσο θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν πορευτούμε προς τις ευρωεκλογές με καθαρές θέσεις, στοχεύοντας στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, που βλέπουμε να έχουν μεγάλη απογοήτευση από τον κ. Μητσοτάκη και από την κυβέρνηση της ΝΔ, είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ όχι απλά θα είναι δεύτερο κόμμα, αλλά μπορεί να πάρει σημαντικό ποσοστό. Όμως χρειάζεται καθαρότητα στις θέσεις μας», πρόσθεσε η βουλευτής Δυτικού τομέα.

«Είμαι σίγουρη και σας το λέω ότι το ΠΑΣΟΚ θα μας εκπλήξει θετικά», συμπλήρωσε ενώ όταν ρωτήθηκε για το εάν αρκεί στο ΠΑΣΟΚ η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, απάντησε πως ««Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι κάτι που το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν μας αρκεί απλά και μόνο να είμαστε στη δεύτερη θέση, με ένα χαμηλό ποσοστό, ένα ποσοστό του 14%-15% και η ΝΔ να πάρει 33%. Αυτό δεν λέει πολλά. Σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο αλλά και να καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 18%-20%, το οποίο θα δείξει ότι μετά τις ευρωεκλογές, στα επόμενα τρία χρόνια...».

«Εκεί είναι ο πήχης;» την ρώτησε ο παρουσιαστής. «Ο πήχης είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά, βεβαίως. Γιατί ο πήχης πρέπει να δείξει ένα πράγμα στον ελληνικό λαό. Ότι τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές το δεύτερο κόμμα θα μπορέσει να αμφισβητήσει τη ΝΔ. Άμα εμείς είμαστε στο 14%-15% και η ΝΔ είναι 15-20 μονάδες πάνω, ε εντάξει εκεί πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα», ήταν η απάντηση που έδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ