Γεωργιάδης: O Tσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία

georgiadis

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κύριος Τσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία και αυτό αποδείχτηκε από τα κρυφά ραντεβού που είχε με τον κ. Ψυχάρη», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού τύπου, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες», σχολίασε σχετικά με τα hot spot και συνέχισε:

«Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου. Ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000».

Για το χθεσινό επεισόδιο στο συνέδριο στους Δελφούς, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι «δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως Πρωθυπουργό», προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα.

Δήλωσε ακόμη ότι «όπως αποδείχτηκε από τα κρυφά του ραντεβού του με τον κύριο Ψυχάρη, ο κύριος Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα».

Ζήτησε επίσης να πει η κύρια Γεροβασιλη γιατί επέλεγε να κάνει κρυφά ραντεβού με τον κύριο Ψυχάρη αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Πηγή: skai.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ