Γεροβασίλη για Εξάρχεια: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άβατα-Η κυβέρνηση θα παρέμβει

gerovasilli2

"Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άβατα" ξεκαθάρισε για τα Εξάρχεια η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αν και λίγες ώρες νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραδεχόταν ότι "υπάρχει πρόβλημα κίνησης μέσα στα Εξάρχεια οποιουδήποτε έχει μια δημόσια θέση και πρέπει να αντιμετωπιστεί".

"Ο κ. Τόσκας απλώς είπε ότι υπάρχει πρόβλημα" υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κ. Γεροβασίλη.

"Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άβατα, πρέπει να αντισταθούμε μαζικά σε αυτό, και φυσικά η κυβέρνηση θα παρέμβει" υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τασσόμενη κατά της ανθρωποφαγίας στο δημόσιο βίο και στα ΜΜΕ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε χαρακτηριστικά "έστω ότι κάναμε δυο διατυπώσεις λάθος στο παρελθόν... Το συνεχίζει και το επιβραβεύει ο ‘ώριμος’ αυτό;" διερωτήθηκε.

"Δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κατάργηση της προσευχής" διευκρίνισε ακόμη η κ. Γεροβασίλη με αφορμή σχετική ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

"Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ιδεολογικές διαφορές με τους ΑΝΕΛ, και είναι κάτι σεβαστό, αλλά υπάρχει προγραμματική συμφωνία στα μεγάλα θέματα" επισήμανε με αφορμή τη διαφωνία των συγκυβερνώντων κομμάτων στο σύμφωνο συμβίωσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ