Πυρά Γεωργιάδη σε Παπαδημούλη για την δήλωση Τσίπρα: Δεν αφήνεις τις ανοησίες

Πυρά Γεωργιάδη σε Παπαδημούλη για την δήλωση Τσίπρα: Δεν αφήνεις τις ανοησίες

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Twitter μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αφορμή για την κόντρα τους ήταν η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για «έλεγχο στους αρμούς της εξουσίας» όπου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται με άκομψο τρόπο στον υπουργό γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι «Αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς»

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε άμεσα στο tweet του ευρωβουλευτή χαρακτηρίζοντας «ανοησίες» τα σχόλια του.

«Τώρα δεν αφήνεις τις ανοησίες να μας εξηγήσεις ποιοι είναι οι Αρμοί της Εξουσίας που πρέπει να ελέγξετε την επομένη φορά και που δεν μπορέσατε να ελέγξετε την προηγουμένη;...και ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις διότι δεν έχεις τί να πεις!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 


 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ