Γεννηματά: Οι προτάσεις της κυβέρνησης δεν είναι μεταρρύθμιση [video]

gennhmata vouli 1Για αλαζονεία κατηγόρησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον πρωθυπουργό, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας σε αρκετά σημεία της ομιλία της τα «ψέμματα» για το ασφαλιστικό. Από το βήμα της Βουλής, η κ. Φώφη Γεννηματά δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τη ΝΔ ότι πρώτη σήκωσε τη σημαία του διλήμματος «μνημονιακοί-αντιμνημονιακοί».

«Δεν αποδεχόμαστε την πρόταση για το ασφαλιστικό» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από την κυβέρνηση να την αποσύρει. «Δεν συναινούμε, δεν αποδεχόμαστε το κυβερνητικό σχέδιο - Πάρτε το πίσω τώρα!», δήλωσε χαρακτηριστικά Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι σε ένα θέμα που απαιτεί ευρύτερες πολιτικές συναίνεσης να αποσύρει ο κ. Τσίπρας το σχέδιο του και να ξεκινήσει ένας σοβαρός διάλογος.

«Ο πανικός που έχετε σας ωθεί σε αλαζονεία», τόνισε η κ. Γεννηματά, κατά την έναρξη της ομιλίας της και συμπλήρωσε ότι από την αλαζονεία της εξουσίας περάσατε στην αλαζονεία της αδυναμίας. Λυπάμαι για τη σημερινή εικόνα. Αναφέρθηκε δε και στη φιέστα για την επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι “μόνο εσείς ξέρετε τι γιορτάσατε σήμερα”.

Υπογράμμισε ότι όλες αυτές τις ημέρες ακούσαμε πόλωση, διλήμματα, ψέμματα. Και πρόσθεσε ότι για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι. Η αναζήτηση εχθρών καλά κρατεί. Δεν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς εχθρούς και βαρβάρους, χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση και όχι εύρεση συνενόχων, ανέφερε η κ. Γεννηματά. Ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι να κερδίσει χρόνο, να καλλιεργήσει την αίσθηση ότι το σχέδιό της μπορεί να βελτιωθεί, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=8vb5cdn3ffs

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ