Φώφη Γεννηματά: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την οικολογική καταστροφή

Φώφη Γεννηματά: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την οικολογική καταστροφή

Τεράστιες ευθύνες απέδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην κυβέρνηση για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, μετά το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου.

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε μαζί με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη τον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή. «Τέσσερις μέρες μετά το ναυάγιο το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και την Γλυφάδα, πλησιάζει τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη», ανέφερε.

Ακόμη είπε ότι «διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί» και πρόσθεσε ότι τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν.

«Βεβαίως υπάρχουν και σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν όσον αφορά το πλοίο. Όμως αυτή την στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ