Φίλης: Και μένα με λένε χοντρό και απαίδευτο

filhs 1Αποστάσεις από τα όσα έχει γράψει σε επίπεδο προσωπικών επιθέσεων τα τελευταία 24ωρα ο Παύλος Πολάκης πήρε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος ωστόσο υιοθέτησε μέρος της φρασεολογίας που χρησιμοποίησε στην τελευταία του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπ. Υγείας.

«Ο καθένας έχει την ευθύνη των όσων λέει» ήταν το πρώτο σχόλιο του υπουργού Παιδείας στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο οποίος, όμως, στη συνέχεια έκανε λόγο για «εκστρατεία πολιτικών χαρακτήρων» σε βάρος του ίδιου και του αναπληρωτή υπ. Υγείας, τον οποίο, πάντως, χαρακτήρισε «επιτυχημένο υπουργό».

«Και εγώ και ο Πολάκης έχουμε γίνει στόχος πολιτικών επιθέσεων. Είμαστε θύματα εκστρατείας πολιτικών χαρακτήρων. Για μένα γράφουν ότι είμαι χοντρός, ότι είμαι απαίδευτος, τι χρώμα μπλούζα φοράω, τι τρώω» είπε ο κ. Φίλης.

Επιχειρώντας να δώσει μια εντύπωση ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Πολάκη και όχι για «γραμμή» της κυβέρνησης ο κ. Φίλης συμπλήρωσε: «Σας ζήτησα ποτέ να καταδικάσετε τους Μπογδάνους;».

Κλείνοντας πάντως την τοποθέτησή του για το θέμα ο υπουργός Παιδείας ζήτησε «όχι υπερβολές» από όλους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ