Φ.Γεννηματά: Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Φ.Γεννηματά: Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τη σημερινή της ομιλία στην Αλεξανδρούπολη, στη δεύτερη προσυνεδριακή περιφερειακή ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Με την ολοκλήρωση του Eurogroup ζήσαμε το αποκορύφωμα του εξευτελισμού του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά χαρακτηρίζοντας τη διαπραγμάτευση ως «αποτυχημένη και άλλη μία χαμένη ευκαιρία». Έκανε λόγο για ανεπιτυχή προσπάθεια της κυβέρνησης «να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που τα βρήκε στις αρχές του 2015», εκτιμώντας πως «όχι μόνο δεν διαμορφώνονται συνθήκες εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, αλλά εγκλωβιζόμαστε σε διαρκές μνημόνιο και επιτροπεία».

Υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση Τσίπρα κόστισε πολύ ακριβά για τον λαό και τον τόπο» αναφέροντας πως «πληρώσαμε αθροιστικά 12,5 δισ. μέτρα αυτά τα 2,5 χρόνια, εκχωρήθηκε η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, εγκλωβίστηκε η αγορά στα capital controls, υπονομεύτηκαν οι προοπτικές της ανάπτυξης και μείωσης της ανεργίας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ