Επίθεση Κωνσταντινόπουλου στον Αλ. Τσίπρα

konstantinopoulos

"Πυρά" κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκτοξεύει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή την ομιλία του πρώτου σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας τη Δευτέρα.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος καταλογίζει στον Πρωθυπουργό ότι «θυμήθηκε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα μέσα από δήθεν συγκινητικές ομιλίες» και τον κατηγορεί ότι «ξέχασε τις συνέπειες των capital controls».

«Θα ήταν χρήσιμο η κ. Κατσέλη, σαν καλή οικοδέσποινα της εκδήλωσης, να του δώσει την ομιλία της προ ολίγων ημερών για τις συνέπειες των capital controls στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στις μικρές και μεσαίες», συμπληρώνει.

Τονίζει δε ότι «ο κ. Τσίπρας θυμίζει τον κ. Δρίτσα, ο οποίος κάνει πως δεν έχει μάθει ακόμα για την πώληση του ΟΛΠ» και επικαλείται δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «τα capital controls, που υπονομεύουν ευθέως την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, θα ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ