Επίθεση κατά Μητσοτάκη- Σημίτη- Στουρνάρα από τον Ν. Παππά

Επίθεση κατά Μητσοτάκη- Σημίτη- Στουρνάρα από τον Ν. Παππά

«Πυρά» εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα και του Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του.

Όσον αφορά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, υποστηρίζει ότι η χώρα βυθίστηκε στην ύφεση επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό σημειώνει ότι παρέλαβε χρέος 100 δισ. ευρώ και παρέδωσε χρέος 180 δισ. ευρώ.

Ερωτηθείς για τη στάση της Ν.Δ. στην ψηφοφορία για τα αντίμετρα, εκτιμά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα «πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα».
Σχετικά με τη β΄ αξιολόγηση, επαναλαμβάνει ότι «θα κλείσει με παρεμβάσεις που έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα».

Ο κ. Παππάς αναφέρεται επίσης, και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας ότι «άντεξε σε δύσκολες στιγμές αλλά θα βγάλουμε μαζί τη χώρα από την κρίση».

Σε κάθε περίπτωση, διατυπώνει την άποψη ότι στόχο αποτελεί η διεύρυνση του άξονα στήριξης ενός προοδευτικού προγράμματος ανάταξης της οικονομίας και αναστήλωσης του κοινωνικού κράτους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ