Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι - Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι - Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ πλέον έχουν στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι αναλύσεις από τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, περιμένουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ για να πλησιάσουν σε αποτέλεσμα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Η ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια ειναι η πιθανή δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Και αυτό διότι από τον κύκλο των πέντε γυναικών που θεωρούνται ύποπτες η μία δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες εκτιμήσεις ότι έκανε την επίθεση. Για αυτό και στην ΕΛΑΣ αναζητούν αδιάσειστα στοιχεία από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα από κάμερες και κινητά τηλέφων.α

Δευτέρα ίσως η νέα κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα

Δέκα ημέρες μετά την επίθεση με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα από τον ψυχρό θάλαμο της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται ότι η Ιωάννα είναι ταλαιπωρημένη, δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει το πρόσωπο της ειναι καλυμμένο με γάζες και αυτό που περιμένουν είναι μετά από συνεννόηση με την ομάδα των ιατρών που την παρακολουθεί να πάρουν το πράσινο φως για να την επισκεφθούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Και εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να γίνει τη Δευτέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS