Επίθεση Φίλη σε Τσίπρα για Καμμένο

Επίθεση Φίλη σε Τσίπρα για Καμμένο

Βόμβες" έριξε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης το Σάββατο, καθώς άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση συνολικά για τον Πάνο Καμμένο και την αξιολόγηση.

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας επισήμανε πως «Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Το “εμείς και οι άλλοi” τελείωσε. Τελείωσε το εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι οι μολυσμένοι».

Έθεσε δε το ερώτημα στους συνέδρους, αν είναι δυνατόν να καταπίνουν την κάμηλο για τα εξοπλιστικά υπονοώντας πως θα έπρεπε να γίνει ΚΥΣΕΑ. «Ο Καμμένος είπε για εξοπλιστικό πρόγραμμα δύο δις. Πώς θα τα δώσουμε τα δύο δις, όταν δίνουνε μάχη για τα 500 εκατομμύρια της Φωτίου; Αυτό που συζητήθηκε; Πού βρήκε πολιτική νομιμοποίηση;», διερωτήθηκε.

Τα 10 σημεία Φίλη

1. Δεν επιβεβαιώθηκε καμία εκτίμησή μας (για την αξιολόγηση).
2. Κάκιστοι οι αντίπαλοι (οι δανειστές), αλλά εμείς μοιάζουμε να πηγαίνουμε αμέριμνοι.
3. Το ούτε ένα ευρώ μέτρα το είπε ο Αλέξης για να το ακούσει ο Σόιμπλε, αλλά το ακούν και οι Έλληνες. Επειδή λοιπόν μπορεί, όμως να συμβεί και να πάρουμε νέα μέτρα, θα μας το χρεώσουν οι αντίπαλοι.
4. Δεν μπορεί η συμφωνία που θα έθει να έχει νομιμοποίηση μόνο της κυβέρνησης.
5. Μνημόνιο- αντιμνημόνιο δεν μπορεί (πια) να υπάρξει.
6. Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση Δεν έχει καμία νομιμοποιητικη βάση αυτή η κυβέρνηση.
7. Το «εμείς και οι άλλοϊ» τελείωσε. Τελείωσε το εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι οι μολυσμένοι.
8. Δεν μας εμποδίζει η τρόικα να δίνουμε μάχη αξιών. Φεύγοντας να έχουμε δώσει το αποτύπωμα μας.
9. Πρεπει να κάνουμε μονομερη νομοθετική πρωτοβουλία σε υγεία, εκατό δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, παιδεία εκτός μνημονίου.
10. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό (στο ΠΑΣΟΚ). Δεν είναι δυνατό να απορρίπτουμε την πρόταση της Φώφης για τον ΔΟΛ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ