Eπίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας από τον Σταύρο Θεοδωράκη [εικόνες]

Eπίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του Ποταμιού με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στο ΠΙΚΠΑ φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 70 παιδιά με ελαφριές και βαρύτερες παθήσεις και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, πολλά προβλήματα μοιάζουν ανυπέρβλητα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ΠΟΤΑΜΙ, κυριότερο όλων η έλλειψη προσωπικού και η απουσία ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά.

Η Εύα Στάμου από τον Τομέα Υγείας του Ποταμιού, ο Βασίλης Χαρόπουλος από τον Τομέα Πρόνοιας και ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκαν μαζί με την Διευθύντρια του Ιδρύματος κυρία Ιωάννα Μαυρογιάννη στους θαλάμους των παιδιών, μίλησαν με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους μέχρι το απόγευμα.

Όπως επισημάνθηκε από τους εργαζομένους, η δουλειά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς στους θαλάμους φιλοξενούνται και παιδιά τα οποία χρειάζονται 24ωρη παρακολούθηση, ενώ οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος τόνισαν πως θεωρείται αναγκαία η δημιουργία ενός σύγχρονου Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας στην Περιφέρεια Αττικής, το οποίο θα καλύπτει ενιαία και συστηματικά τις τρέχουσες αλλά και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.

Σημειώνεται πως το Ποτάμι αντί για παιχνίδια και γλυκά, προσέφερε στο ΠΙΚΠΑ Βούλας κάποια είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού και για τους μικρούς φίλους μοίρασε φωτογραφίες από τις πρωινές και μεσημεριανές δραστηριότητες που έκαναν μαζί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ