Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Σωτηρία

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Σωτηρία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φορώντας προστατευτική μάσκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Σωτηρία», νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με γιατρούς του νοσοκομείο Σωτηρία είπε μεταξύ άλλων «χρέος μας να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. θέλω να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τους ήρωες που σώζετε ζωές. Είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βασίλη Κικίλια στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό «Σωτηρία» / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και στο Σημείο Διαλογής στο νοσοκομείο «Σωτηρία» / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρωθυπουργός παρέδωσε στους εργαζόμενους φορτηγό με προστατευτικό υγειονομικό υλικό στους εργαζόμενους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε ένα φορτηγό με προστατευτικό υγειονομικό υλικό στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σωτηρία, από δωρεά της ΔΕΗ. Μάλιστα απευθυνόμενος στον διοικητή της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη είπε πως «είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης και ανταποκρίνεστε με επάρκεια. Χρέος μας να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας».
Ο Διοικητής της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Παναγιώτης Στάθης από την πλευρά του ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως 117 άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

«Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού»

«Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Ανταποκριθήκατε με απόλυτη επάρκεια και το δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα με τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει».

Απευθυνόμενος στον κύριο Στάθη είπε «στο πρόσωπό σας θα ήθελα να χαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους ήρωες πίσω από τις μάσκες. Μπορεί να μην βλέπουμε τα πρόσωπά σας αυτές τις ημέρες, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε το χαμόγελό σας και την ικανοποίησή σας όταν καταφέρνετε να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Το κάνετε κάθε μέρα στη δουλειά που έχετε επιλέξει. Το κάνετε σε υπερθετικό βαθμό τώρα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την πολύ μεγάλη κρίση. Είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε».

Tweet του πρωθυπουργού για τη γραμμή ψυχολογικής στήριξης

Στις ψυχολογικές δυσκολίες που μπορεί να δημιουργεί η καραντίνα στους πολίτες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο twitter, και προέτρεψε τον κόσμο να κάνει χρήση της σχετικής τηλεφωνική γραμμής 10306 για ψυχολογική στήριξη.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς - σωματικά αλλά και ψυχικά» σημείωσε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS