Εκλογές ΝΔ: Πάνω από 250.000 ψήφισαν έως τις 15:45 - στις 20:00 θα κλείσουν οι κάλπες

ekloges nd 2012Χωρίς προβλήματα εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή από τα επιτελεία των υποψηφίων κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, καθώς στις 15:45 είχαν ψηφίσει πάνω από 250.000 άτομα.

Για το λόγο αυτό, ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, είπε ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00, αντί για τις 19:00, καθώς θα δοθεί παράταση μίας ώρας, λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου δείχνει μία δυναμική, ενώ προκαλεί έκπληξη στα επιτελεία όλων των υποψηφίων, που αναφέρθηκαν σε αυτή την εικόνα και στις δηλώσεις τους.

Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ. ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 23:00 το βράδυ, με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα να διεκδικούν την αρχηγεία.

Καθώς φαίνεται, οι ψηφοφόροι της ΝΔ «συσπειρώθηκαν» μετά το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, απαντάς με τον τρόπο αυτό στις συνεχείς εκκλήσεις των υποψηφίων προέδρων, προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες.

Αυτό, ωστόσο, που εκτιμάται από παράγοντες με γνώση της εικόνας στο εσωτερικό του κόμματος, είναι ότι η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες έχει σαν στόχο να στείλει «μήνυμα» στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, ότι δεν θα μείνει ο μοναδικός «παίκτης» στο πολιτικό «πόκερ» και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα αποκτήσει εκ νέου δυναμική φωνή, παρεμβαίνοντας στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ