Εκδήλωση στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό οργανώνει το Ποτάμι

theodorakis740

Mε πρωτοβουλία του Ποταμιού η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οργανώνει την Τρίτη 5 Απριλίου στις Βρυξέλλες, στο κτίριο της Ευρωβουλής, μία διαφορετική συνάντηση με τίτλο «Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα».

Οπως αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, στόχος είναι να δείξει το S&D τη συμπαράστασή του στους πρόσφυγες αλλά και στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την προσφυγική κρίση.

«Η πρόταση για αυτή τη συνάντηση έγινε στον Πρόεδρο της ευρωομάδας των σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα από τους ευρωβουλευτές του Κινήματος Γιώργο Γραμματικάκη και Μίλτο Κύρκο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ποταμιού και εκείνος την αποδέχτηκε αμέσως με χαρά», σημειώνεται.

O επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση, ενώ θα έχει και συναντήσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης με την Φεντερίκα Μογκερίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, και τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ