Δρίτσας: Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ

dritsas 2

Το επόμενο διάστημα θα διαμορφωθεί το σύνολο της συμφωνίας με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά ξεκαθάρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, σύμφωνα με τον οποίο «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία.


Όπως είπε, μιλώντας στον Real, ο ίδιος δεν έχει «δικαίωμα» να κάνει κάτι «για να σταματήσει η διαδικασία, από τη στιγμή που είναι δέσμευση της κυβέρνησης με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή».

Σχολιάζοντας, στην ίδια συνέντευξη τα αγροτικά μπλόκα, ο κύριος Δρίτσας είπε: «Οι κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και κάθε κοινωνικής ομάδας, από την μεριά μας δεν αντιμετωπίζονται εχθρικά, αντιμετωπίζονται με κατανόηση και με επίγνωση ότι κάθε κινητοποίηση έστω κι αν αξιοποιείται πολιτικά, έχει βάση».

Εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση ότι δεν θα κλείσουν επ’ άριστον οι δρόμοι καθώς «ο διάλογος που έχει δρομολογηθεί θα αποδώσει». Ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «δεν έχει καμία διάθεση κανένας να ρίξει την κυβέρνηση γιατί αυτό θα ήταν το πιο καταστροφικό».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ