Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Πούτιν

tsipras poutin 3Επί ποδός βρίσκονται περίπου 2.500 αστυνομικοί ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα.

Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, είναι δρακόντεια, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Ρώσος πρόεδρος και η συνοδεία του, από το αεροδρόμιο μέχρι την Ηρώδου Αττικού, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή σε όλα τα σημεία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα.

Η τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν αποκλεισμούς ορισμένων δρόμων και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Οι μετακινήσεις του Πούτιν προς το κέντρο της Αθήνας θα είναι σύντομες, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα της Τροχαίας οι δρόμοι στους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή θα αποκλείονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη διέλευση των οχημάτων του Ρώσου προέδρου.

Ειδικότερα, από τις 15.00 έως τις 17.00 θα υπάρξουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην Κατεχάκη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας θα ισχύσουν μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, όταν δηλαδή ο πρόεδρος της Ρωσίας θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ