Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα εκλογών

dragasakis

H απάντηση στην αβεβαιότητα και ουσιαστικά ξεκινά την οικονομικήη ανάκαμψη της χώρας είναι η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στο Euro2day.gr, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μία νωπή, λαϊκή εντολή και πως «δεν υπάρχει, επομένως, θέμα εκλογών».

Ο ίδιος σημειώνει ότι υπάρχει εκ των πραγμάτων σύνδεση αξιολόγησης-προσφυγικού δεδομένου ότι «η ικανότητα του ελληνικού κράτους και οι αντοχές της κοινωνίας να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού του προβλήματος δεν είναι ανεξάρτητες από την πορεία της πρώτης αξιολόγησης».

Στέλνει μήνυμα προς τους αγρότες τονίζοντας ότι «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στους διαμαρτυρόμενους αγρότες και τα άλλα κοινωνικά στρώματα είναι να επιτρέψουν άθελά τους να χρησιμοποιηθεί ο δικός τους αγώνας από εγχώρια και ξένα κέντρα που θέλουν κυβερνήσεις μαριονέτες, οικουμενικές ή άλλες για να μείνει άθικτο το παλιό σύστημα των κατεστημένων συμφερόντων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ