ΔΗΣΥ: Η Βουλή έγινε όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας

ΔΗΣΥ: Η Βουλή έγινε όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας

Για μετατροπή της Βουλής σε όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την πρωτοβουλία του κοινοβουλίου να ζητήσει από τα κόμματα να απαντήσουν στο ερώτημα «τι επιδιώκει η Ελλάδα στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) eurogroup».

«Ο θεσμός του Κοινοβουλίου δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται να αποτελεί μέρος της Κυβερνητικής προπαγάνδας.   Η χθεσινή (14/6) ανάρτηση -ερώτημα προς τα κόμματα- στην ιστοσελίδα της Βουλής, με τίτλο «τι επιδιώκει η Ελλάδα στο αυριανό Eurogroup», δυστυχώς παραβιάζει ευθέως αυτή την αρχή» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη φυσικά και δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετάσχει σε τέτοια παιχνίδια, που αναιρούν ακόμη και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών, Ούτε και θα δεχτούμε τον ρόλο του διαγωνιζόμενου σε θέματα εκθέσεων που επιλέγει ο κ. Τσίπρας  και οι προπαγανδιστές του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ