Δημήτρης Καμμένος: Υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα

Δημήτρης Καμμένος: Υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα

Την επίθεση των «ταγμάτων εφόδου» του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. Ο κ. Καμμένος δεν δίστασε μάλιστα να καταγγείλει και την ανοχή της κυβέρνησης απέναντι στα μέλη του Ρουβίκωνα, δηλώνοντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ότι «υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα».

Μάλιστα, διαφώνησε και με την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι η δράση του Ρουβίκωνα είναι ακτιβιστική.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακτιβιστές. Απείλησαν την ζωή ενός γιατρού. Εάν είχαν όντως στοιχεία, έπρεπε, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, να τον καταγγείλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Δεν μπορεί κανείς να υποκαθιστά το κράτος δικαίου και μάλιστα μ' αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε πως επιβάλλεται να αλλάξει η πολιτική αυτή, σημειώνοντας μάλιστα «παλαιότερα όταν οι χρυσαυγίτες που έκαναν το ίδιο και τότε όλοι τους καταγγέλλαμε».    

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ